Τηλ. παραγγελίες 281 022 7500
Ώρες: 9:00 έως 17:00 εκτός Κυριακής

Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  • Αποστολή με την ACS και τα ΕΛΤΑ Courier

 

Το BOOKLIBERTY.gr συνεργάζεται με την ΑCS και τα ΕΛΤΑ μεταφορική εταιρεία για την γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση σας.

To κόστος μεταφορικών είναι:

 

  1. Το κόστος για παραγγελίες έως 29,9 ευρώ διαμορφώνεται στα 2,70 ευρώ, εκτός εάν η περιοχή που καταχωρείται έχει επιπλέον χρέωση από την ACS-ΕΛΤΑ Courier. Σε αυτή την περίπτωση, η παραγγελία επιβαρύνεται με 6,80 ευρώ έξοδα αποστολής ή μπορεί να  επιλέξει να παραλάβει την παραγγελία ο ίδιος από το πλησιέστερο κατάστημα της ACS Courier ή ΕΛΤΑ Courier  με κόστος 2,70 ευρώ.

 

  1. Το κόστος αποστολής για παραγγελίες άνω των 29,90 ευρώ είναι δωρεάν εκτός εάν η περιοχή που καταχωρείται έχει επιπλέον χρέωση από την ACS Courier ή ΕΛΤΑ Courier που διαμορφώνεται στα 4,10€. Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει την παραλαβή από το πλησιέστερο  κατάστημα της ACS Courier ή ΕΛΤΑ Courier χωρίς καμία  χρέωση.

 

 

(Σε περίπτωση επιλογής αντικαταβολής, η επιβάρυνση είναι 2,00 ευρώ)

  • Παραλαβή από το κατάστημα

 

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας (Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης, Οδός 1821 αριθμός 10) χωρίς επιπλέον κόστος. Η πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να γίνει είτε με μετρητά είτε με πιστωτική κάρτα. Ο πελάτης θα ενημερώνεται ηλεκτρονικά (μέσω email) ή/και τηλεφωνικά στον αριθμό επικοινωνίας που έχει καταχωρήσει,  από το τμήμα διεκπεραίωσης παραγγελιών προκειμένου να προσέλθει για την παραλαβή της παραγγελίας. Ο χρόνος παραλαβής από κατάστημα κυμαίνεται από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες αν το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο, διαφορετικά αν απαιτείται παραγγελία, ο χρόνος κυμαίνεται από 2 έως 4 ημέρες.

 

 

Γενικοί όροι αποστολών

 

  • Σε περίπτωση που δεν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, η παραγγελία σας θα αποσταλεί μόλις εγκριθεί η πληρωμή, επιβεβαιωθεί η διεύθυνση αποστολής και το αντικείμενο βρίσκεται στην αποθήκη. Εάν ένα αντικείμενο που παραγγείλατε δεν βρίσκεται προσωρινά σε στοκ θα ειδοποιηθείτε μέσω e-mail, sms ή τηλεφωνικώς.
  • Δεν θα χρεωθείτε για κανένα αντικείμενο έως ότου να πραγματοποιηθεί η αποστολή. Σε περίπτωση παραγγελίας με τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της BOOKLIBERTY.gr θα ξεκινήσουμε την παραγγελία μόλις μας αποστείλετε την απόδειξη κατάθεσης μέσω e-mail στο iraklio@eleftheroudakisett.gr και επιβεβαιωθεί η ολοκλήρωση της πληρωμής.
  • Όλες οι παραδόσεις πρέπει να γίνουν σε επιβεβαιωμένες, πραγματικές διευθύνσεις, για αυτό το λόγο πριν την αποστολή κάποιου εμπορεύματος σε παραλήπτη όπου δεν έχει πληρώσει με τρόπο κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, εκπρόσωπος της BOOKLIBERTY.gr θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί σας. Δεν αποστέλλουμε σε ταχυδρομικές θυρίδες. Για λόγους ασφαλείας, όλες οι αποστολές απαιτούν εξουσιοδοτημένη υπογραφή. Εάν δεν μπορέσετε να υπογράψετε για το πακέτο σας, παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ένας ενήλικας που θα έχετε εξουσιοδοτήσει να υπογράψει για το πακέτο σας θα είναι παρόν στην δηλωμένη διεύθυνση αποστολής.

Σημαντικό!

 

Εάν η παραγγελία σας πρόκειται να παραδοθεί σε κτίριο με γραφεία, συγκρότημα διαμερισμάτων ή παρόμοιους χώρους, ή σε δημόσιες υπηρεσίες όπως νοσοκομεία, ξενοδοχεία, σχολεία, κλπ., οι μεταφορείς μπορεί να αποδεχτούν την υπογραφή από υπαλλήλους, και παρόμοιο διαχειριστικό προσωπικό κατά την παράδοση. Κατόπιν υπογραφής ή αποδοχής από τέτοιο προσωπικό, κρίνουμε ότι έχει εκπληρωθεί ολόκληρη η υποχρέωση παράδοσης της παραγγελίας σας. Αυτό προϋποθέτει την πρότερη επικοινωνία σας με τον μεταφορέα. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για απολεσθέντα ή κλεμμένα αντικείμενα που έχουν παραδοθεί σύμφωνα με τους παραπάνω όρους παράδοσης.

ΚΑΛΑΘΙ